Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hammasimplantti 1650€ syyskuussa

Varaa implanttikonsultaatio syyskuussa – saat edun loppuvuodeksi!

 1. Varaa hammaslääkärin maksuton konsultaatiokäynti, jossa selvitetään yksilöllisesti implantin sopivuus. Hammaslääkärin hammasimplantti tarjoushintaan 1650€ (norm. 2000€) sisältäen ilmaisen röntgenkuvan.
  Tee varaus verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai chatissa.
 2. Varaa erikoishammaslääkärin konsultaatio hintaan 90€, jossa selvitetään implantin sopivuus vaativammissa tilanteissa. Erikoishammaslääkärin hammasimplantti on tarjoushintaan 1850€ (norm. 2200€) sisältäen ilmaisen röntgenkuvan. Tee varaus puhelimitse (09) 58 400 300.

HUOM! Tarjoushinnan hyödyntääksesi konsultaatio tulee varata syyskuun aikana, vapaita aikoja löytyy 31.12.2018 asti.  Lähetämme kampanjakoodin tarjoushintaan sähköpostitse käytyäsi konsultaatiossa.
*Keinojuuri tulee asentaa ennen 31.12.18, protetiikkaa voi tehdä vuodenvaihteen jälkeen. Konsultaatioihin kuuluvat röntgenkuvat, ei 3D-kuvat.

Millainen on hammasimplantti?

Hammasimplantti on leukaluuhun kiinnitettävä, titaanista valmistettu keinojuuri. Siihen voidaan kiinnittää kruunu, eli implanttihammas.
Implanttiin voidaan kiinnittää myös hammassilta. Hammassiltaan voi tehdä implanttihampaita, mikäli suusta puuttuu useita hampaita.

Millainen on Megaklinikalla käytettävä Xive- hammasimplantti?

Xive-implantti on saksalainen, laadukas ja aikaa kestävä implantti.  Valmistaja Dentsply Sirona Implants antaa implanttijärjestelmilleen elinikäisen takuun.
Implantti antaa vapauden valita haluttu hoitotapa, oli sitten kyseessä tilanne pienimmästä hampaan puutosaukosta täysin surkastuneeseen, hampaattomaan leukaan. Se pystytään asentamaan  niin kovaan kuin pehmeään luuhun, yksi- tai kaksivaiheisella tekniikalla, välittömällä tai viivästetyllä rasituksella. Implantti mukautuu kirurgian ja protetiikan vaatimuksiin sen mukaan, millaista kliinistä lähestymistapaa halutaan hammasimplanttihoidossa käyttää.

Tämän lähestymistavan tueksi Xive tarjoaa:

 • erinomaisen ja hellävaraisen tiukkuuden tiiviissä luussa, vakaan ja varman kiinnityksen pehmeässä luussa
 • sisäisen kuusiokololiitoksen, joka mahdollistaa selkeän ja tarkan jatkeiden asennuksen
 • monipuolisen valikoiman implantteja, mukaan lukien kapeat, leveät ja ientason vaihtoehdot

Miksi hammasimplantti on kannattava sijoitus?

Hampaan puuttuminen voi aiheuttaa ajan myötä monia terveydellisiä ongelmia. Ruoan pureskelu voi tuntua vaikealta, ja äänteitä on hankala muodostaa. Usein hampaan puuttuminen merkitsee myös esteettistä haittaa, jos hammas on lähtenyt näkyvältä alueelta. Muut hampaat joutuvat lisärasitukseen ja kuluvat voimakkaasti purennan ollessa epätasapainossa. Epätasapainoinen purenta aiheuttaa usein päänsärkyä ja kipeytymistä muissa hampaissa. Hampaan puuttuminen voi herkästi aiheuttaa muiden hampaiden liikkumista, jolloin muutokset näkyvät vastakkaisissa tai vierekkäisissä hampaissa. Mitä nopeammin puuttuva hammas korvataan, sitä varmemmin vältetään muutoksen aiheuttamat ongelmat muussa hampaistossa. Hammasimplantti näyttää ja tuntuu kuin oikealta hampaalta. Hammasimplantti on kannattava sijoitus, sillä hyvin hoidettuna hammasimplantti voi kestää koko eliniän ajan. Ammattilaisemme kertovat aina kattavat kotihoito-ohjeet turvaamaan onnistunut paraneminen ja implantin pitkäikäisyys oikean hoidon avulla.

Miten prosessi etenee, kun päätän hankkia hammasimplantin?

 1. Varaa aika hammaslääkärin maksuttomaan implanttikonsultaatioon ajanvarauskalenterista/soittamalla/chatissa.
 2. Hammaslääkäri arvioi implanttihoidon sopivuuden tutkimalla suun perusteellisesti sekä ottamalla röntgenkuvan. Hammasimplantti voidaan asentaa vain terveeseen suuhun, joten suu tulee hoitaa kuntoon ennen hoidon aloittamista. Hammasimplantin sopiessa laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma aikatauluineen.
 3. Hammasimplantti asennetaan pienellä leikkauksella leukaluuhun paikallispuudutuksessa. Implantin annetaan luutua leukaluuhun alaleuassa 3 kuukauden ja yläleuassa 6 kuukauden ajan.
 4. Luutumisajan jälkeen on jäljennöskäynnin aika. Jäljennöskäynnillä hammaslääkäri ottaa jäljennöksen kruunun valmistamista varten.
 5. Uuden hampaan väri valitaan yhdessä asiakkaan mieleiseksi.
 6. Hammaskruunu valmistetaan ja se asennetaan noin 10 päivää jäljennöskäynnin jälkeen.
 7. Asennuksen jälkeen hammaslääkäri antaa kattavat kotihoito-ohjeet implantin hoitoa varten.
 8.  Jälkitarkastuksessa varmistetaan kaiken olevan kunnossa.

 

 

 

 

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300