Henkilöstö

Megaklinikan Kampin yksikössä työskentelee noin 80 suun terveyden ammattilaista. Hammaslääkärit, suuhygienistit, hammashoitajat, vastaanoton henkilökunta ja välinehuoltajat muodostavat moniammatillisen tiimin, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme Suomen parasta hammashoitoa.

Haluamme murtaa käsitykset siitä, mitä hammaslääkäriklinikalta odotetaan. Tavoitteenamme on, että hyvä fiiliksemme ja korkea kliininen laatumme välittyy myös jokaisessa asiakaskokemuksessa. Kuulemme mielellämme, kuinka hyvin olemme tässä onnistuneet ja arvostamme jokaista saamaamme asiakaspalautetta.

Henkilökuntamme ideoilla ja parannusehdotuksilla on suuri vaikutus yrityksemme kehittämisessä. Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme ainutlaatuista tiimihenkeämme. Uskomme siihen, että vain pitämällä hyvää huolta työntekijöistä voi varmistaa sen, että myös asiakkaista pidetään hyvää huolta.

Klinikkatoiminnan ja hallinnon lisäksi Megaklinikalla työskentelee oma it-tiimi, joka kehittää digitaalisia järjestelmiä ja palveluita. Tiimi palvelee myös lisenssiasiakkaitamme eli kuntia ja kaupunkeja, jotka ovat ottaneet käyttöön Megaklinikan toiminnanohjausjärjestelmän ja prosessin.

Avoimet työpaikat

Rekrysivuille