Hinnasto

Hinnastossa esimerkkejä palveluistamme. Ennakkovaraajan hinnasto on voimassa kalenteriin erikseen merkittyinä ajankohtina. Päästäksesi hyödyntämään ennakkovaraajan edullisempia hintoja, tulee sinun varata aikasi vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Varausmaksun hinta selviää varauskalenterista ja maksat sen varauksen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla. Varausmaksua ei palauteta eikä se sisälly toimenpidemaksuihin.

Voit siirtää varaustasi vapaasti saman varausmaksun aikaikkunoihin viimeistään 12 tuntia ennen aikasi toteutumista. Huomioi kunakin aikana voimassaoleva hinnasto.

Suoritetut toimenpiteet asiakas maksaa heti hoidon jälkeen Megaklinikalla pankkikortilla, Visa Electronilla, Visalla tai MasterCardilla. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan käteistä rahaa, emmekä antaa laskua mukaan asiakkaalle.

 

 
 
 

OV = Omavastuuosuus KELA-korvauksen jälkeen

HINTA = Hoidon kokonaishinta

1. Huomaathan, että suuhygienisti määrittää hoidon tarpeen. Suuhygienistin tekemästä hammaskiven poistosta ei voi saada Kela-korvausta ilman hammaslääkärin tekemää lähetettä. Lähete voidaan tehdä tarkastuksen - SAA02 yhteydessä.

2. Hinnat ovat peruspaikkauksen hintoja. Haastavammissa paikkauksissa saatetaan tarvita tukitoimenpiteitä, jotka nostavat paikkauksen hintaa.

3. Esteettisen hammashoidon kuten hampaiden valkaisun hintaan sisältyy arvonlisävero 24 %.

Hinnasto on toistaiseksi voimassa esimerkkihinnasto yleisimmistä toimenpiteistä, uusimman hinnaston löydät osoitteesta www.megaklinikka.fi/hinnasto. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Varaa aika hampaiden tarkastukseen

Ajanvaraukseen