Siirry sisältöön

Erikoishammaslääkäripalvelut

Megaklinikalla erikoishammaslääkäripalveluita tarjoavat suukirurgian erikoishammaslääkäri  Peter Jungell sekä protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Robin Lindén.

Implantti on leukaluuhun kiinnitettävä, titaanista valmistettu keinojuuri, johon voidaan kiinnittää kruunu eli implanttihammas. Keinojuureen voidaan kiinnittää myös hammassilta, johon voidaan tehdä implanttihampaita silloin kun suusta puuttuu useita vierekkäisiä hampaita.

Hammasimplantti voidaan asentaa vain terveeseen suuhun, joten suu tulee hoitaa kuntoon ennen hoidon aloittamista. Implantin sopivuus selvitetään konsultaatiokäynnin yhteydessä.

Erikoishammaslääkäri suunnittelee implanttihoidon röntgen- ja 3D-kuvien avulla. Potilaan hoito räätälöidään tilanteen ja tarpeen perusteella ja tarkka hoitosuunnitelma sekä kustannusarvio käydään yhdessä keskustellen läpi.

Implanttihoidon pituus on yksilöllistä ja riippuu monesta tekijästä. Yleensä hoidot kestävät kolmesta kahdeksaan kuukautta. Mikäli hoito aloitetaan korvattavan hampaan poistolla, menee luun paranemiseen ensin kolme kuukautta ja sen jälkeen leukaluuhun kiinnitetyn keinojuuren luutumiseen vähintään kaksi kuukautta. Jos implanttihoidossa käytetään luuta korvaavia ratkaisuja, kestää hoito puolisen vuotta pidempään. Pitkäkestoinen hoito antaa kuitenkin hyvän mahdollisuuden myös kustannusten jakautumiseen.

Implantin kokonaishinta muodostuu neljästä vaiheesta: hoidon suunnittelusta konsultaatiokäynnillä, kirurgisesta toimenpiteestä, jäljennöskäynnistä, jossa mallinnetaan uutta implanttihammasta sekä kiinnityskäynnistä, jossa implanttihoito viimeistellään kiinnittämällä valmis ratkaisu suuhun. Erikoishammaslääkärin tekemä yhden hampaan implanttihoito maksaa 2 710 euroa. Tämän lisäksi asiakkaalle tulee kustannuksia tarvittavista röntgen- ja 3D-kuvista.

Tee varaus erikoishammaslääkärille puhelimitse.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300