Siirry sisältöön

Hampaiden valkaisu

 

Haaveiletko kauniista, valkoisesta hymystä? Kesäkampanjamme tarjoaa tehokkaan ja turvallisen hampaiden valkaisun jopa 100€ normaalihintaa edullisemmin, hintaan 210€ (norm. 310€). Kampanjakoodia käyttäessäsi sinun ei tarvitse maksaa käynnistä varausmaksua (9,90€ – 19,90€). Valitse itsellesi sopiva aikaikkuna varauskalenterista ja syötä varauksen yhteydessä kampanjakoodi VAL hyödyntääksesi edun. Tarjous on voimassa 15.8.2018 asti.

Parhaan ja turvallisimman valkaisun saa hammaslääkärin vastaanotolla. Toisin kuin kotivalkaisussa, vastaanotolla ikenet, posket ja huulet suojataan huolellisesti ennen valkaisun aloittamista limakalvoärsytyksen välttämiseksi. Hampaat tarkastetaan ja mahdollinen hammaskivi poistetaan vähintään kahta viikkoa ennen varsinaista valkaisukäyntiä.

Vastaanotolla tehtävä valkaisu kestää reilun tunnin, sillä käytämme turvallisia valkaisuainepitoisuuksia joiden pitää antaa vaikuttaa rauhassa. Valkaisun tekee kokenut ja ammattitaitoinen suuhygienistimme. Valkaisussa käytetään vetyperoksidia ja vaalentava vaikutus syntyy kemiallisessa hapettumisreaktiossa. Valkaisu ei ole oikein tehtynä haitallinen hampaille.

Valkaisutulos on yksilöllinen ja riippuu hampaiden kiilteestä ja hammasluusta. Toisilla hampaat vaalenee paremmin ja nopeammin kuin toisilla. Myös valkaisun pysyvyys vaihtelee ja riippuu paljon myös elintavoista. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini ja tupakointi tummentavat hampaita. Valkaisutuloksen pysyvyyttä voi parantaa kuuden kuukauden päästä tehtävällä ylläpitovalkaisulla.

Valkaisu on hyvä tehdä ennen esteettisiä toimenpiteitä, kuten laminaattien asentamista, jotta sävy saadaan samanlaiseksi koko hampaistoon.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300