Siirry sisältöön

Kuvantaminen

LEUAN PANORAAMAKUVAUS hintaan 30€* elokuun ajan muiden hoitojen yhteydessä! Leuan panoraamakuvaus antaa kokonaisvaltaisen kuvan suun ja leuan alueen terveydentilasta, sekä on tärkeä apuväline diagnosointiin ja hoidon seurantaan. Panoraamakuva on hyvä ottaa kerran viidessä vuodessa myös piilevien tulehdusten paikantamiseksi. Asiakas saa kaikki löydökset kuvana nähtäväksi ja sopii yhdessä hammaslääkärin kanssa mahdollisesti tarvittavasta jatkohoidosta ja seurannasta.

*Jos olet oikeutettu Kela-korvaukseen. Ilman Kela-korvausta hammastarkastuksen hinta on 54,50€ ja panoraamakuvauksen hinta on 39€. Ei sisällä käynnin muita toimenpidekuluja.

Hampaiden ja kasvojen alueen röntgentutkimukset ovat hammaslääkärille tärkeä apuväline diagnosointiin ja hoidon seurantaan. Kun tarvitaan tietoa koko hampaiston tilasta, voidaan ottaa ortopantomografia eli koko hampaiston ja leuan röntgenkuva. Yksittäisten hampaiden kuvantamiseen käytetään sekä bitewing- että periapikaalikuvausta. Hammaslääkärin tekemät röntgentutkimukset kohdistuvat rajatulle alueelle ja aiheuttavat hyvin pienen säteilyannoksen.

Hammaslääkäri tekee päätöksen röntgentutkimuksen tarpeellisuudesta. Juurihoitoa, hampaan poistoa ja implanttihoitoa ei kuitenkaan voi tehdä ilman tuoretta röntgenkuvaa. Koko leuan röntgenkuva kannattaa ottaa hammastarkastuksen yhteydessä vähintään kerran viidessä vuodessa mahdollisten piilevien tulehdusten paikallistamiseksi. Samalla nähdään myös esimerkiksi viisaudenhampaiden tilanne.

Megaklinikalla on käytössä myös täysin uudenlainen DIAGNOcam-kariesdiagnostiikkakamera. DIAGNOcam löytää karieksen ilman röntgensäteilyä. Laitteen avulla voidaan määrittää tarkasti mitkä ovat ne kiilteessä olevat muutokset, joita voidaan seurata, eikä turhaan paikata.

Asiakas saa kaikki löydökset kuvana nähtäväksi ja sopii yhdessä hammaslääkärin kanssa tarvittavista hoitotoimenpiteistä ja seurannasta. DIAGNOcamin käyttö ei aiheuta lisäkustannuksia, vaan se sisältyy normaaliin suun perustutkimukseen.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300