Siirry sisältöön

Palveluseteli

Suun terveydenhuollon palveluseteli

Megaklinikka tekee Helsingin kaupungin kanssa palveluseteliyhteistyötä. Helsingin kaupungin suun terveydenhuollosta palveluseteli voidaan tarjota vaihtoehtona kaupungin omassa hammashoitolassa tehtävälle suun ja hampaiden tutkimukselle ja hoidolle.

Käyttäessäsi palveluseteliä maksat käynnistäsi vain omavastuuosuuden. Hoidontarpeen ollessa palveluseteliä laajempi, voit ostaa meiltä samalla käynnillä myös muita palveluja. Näin säästät aikaa ja saat hampaat kerralla kuntoon.

Palveluseteliasiakas varaa käyntinsä omasta ajanvarauskalenterista, johon pääsee etusivultamme tai tästä.

Valitse kalenterista sinulle sopivin tunnin aikaikkuna. Vapaat aikaikkunat on merkitty sinisellä taustavärillä. Hoitosi alkaa aikaikkunan sisällä heti kun ensimmäinen hammaslääkäri tai suuhygienisti vapautuu. Saat tarkan aikasi tekstiviestillä 30 minuuttia ennen hoitoaikasi alkua.

Jos hoidontarpeesi on laaja, älä valitse päivän viimeistä aikaikkunaa. Emme välttämättä pysty toteuttamaan kaikkia hoitoja päivän lopussa.

Muistathan tuoda vastaanotolle mukaan palvelusetelipaperit ja mahdolliset röntgenkuvat CD:llä.

Palvelusetelin omavastuuhintoja voit vertailla Parasta palvelua -verkkosivuilla: https://parastapalvelua.fi/palveluntuottajat.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300