Siirry sisältöön

Pelkopotilaiden hoito

Hammaslääkäripelosta huolimatta on tärkeää käydä säännöllisesti hammastarkastuksissa. Näin hoitoa vaativat asiat huomataan ajoissa ja toimenpiteet ovat helpompia.

Hammaslääkärit ja muu henkilökuntamme on koulutettu pelkopotilaiden hoitoon ja joustavan toimintakonseptimme ansiosta pystymme käyttämään pelkoa kokevan asiakkaan käyntiin kaiken siihen tarvittavan ajan.

Hammaslääkäripelosta kannattaa mainita jo aikaa varatessa tai viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan myös läheisesi ja saat tarvittaessa esilääkityksen. Esilääkitystä hyödyntäessäsi tarvitset mukaasi saattajan.

Hoitohuoneessa sovitaan yhdessä käynnin tarkka eteneminen ja yhteiset merkit, joilla voi tarvittaessa pyytää taukoa hoidosta. Jos hampaisiin tehdään puudutusta vaativaa hoitoa, voidaan puudutuskipua pelkäävälle tehdä ensin pintapuudutus geelillä.

Hammaslääkäripelkoa vähentää usein hyvät vastaanottokokemukset ja siitä voi myös päästä kokonaan eroon. Megaklinikalla saat kaikki haluamasi hammashoitopalvelut yhdellä käynnillä eikä pelko pääse turhaan kasvamaan tulevia jatkokäyntejä jännittäessä. Hoitoon pääsee myös usein jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300