Siirry sisältöön

Palvelut

Lupaamme hoitaa kaikki suun terveyteen liittyvät huolesi kerralla kuntoon. Tarjoamme laajan valikoiman suun terveydenhoidon palveluja suun perustutkimuksesta hampaiden paikkaukseen, viisaudenhampaan poistoon ja juurihoitoon. Suuhygienistimme huolehtivat ennaltaehkäisevistä palveluista: hammaskiven ja värjäytymien poistosta sekä soodapuhdistuksesta. Meille on tärkeää, että osaamme antaa sinulle parhaat ohjeet myös hampaiden kotihoitoon.

Tutustu tapaamme toimia

Toimintamallimme perustuu moderniin toiminnanohjaukseen, jonka ansiosta pystymme muokkaamaan päivän kulkua yksilöllisten hoidontarpeiden mukaan. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus helposti saataviin ja tehokkaisiin terveydenhuollon palveluihin. Missiomme on, että tämä on tulevaisuuden toimintamalli koko terveydenhuoltoalalla.

Varaa sinulle sopivin tunnin aikaikkuna ja maksa varausmaksu 19,90€

Pääset hoitoon tämän aikaikkunan sisällä heti kun ensimmäinen hammaslääkäri tai suuhygienisti vapautuu. Saat tarkan aikasi tekstiviestillä puoli tuntia ennen hoitoaikasi alkua.

Käyntisi on juuri niin pitkä kuin haluat. Hoitamalla kaikki kerralla kuntoon vältyt hankalilta uusintakäynneiltä ja säästät aikaa.

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300