Hoppa till huvudinnehåll

Personal

I Megaklinikkas enhet i Kampen arbetar cirka 80 experter på munhälsa. Tandläkare, munhygienister, tandskötare, receptionspersonal och instrumentskötare bildar ett mångprofessionellt team, vars mål är att ge våra kunder den bästa tandvården i Finland.

Vi vill ändra på uppfattningarna om vad man ska förvänta sig av en tandläkarklinik. Vårt mål är att vår goda stämning och höga kliniska kvalitet ska märkas också i varje kundupplevelse. Vi lyssnar gärna till hur bra vi har lyckats i detta och utvecklar aktivt vår verksamhet utifrån den respons som vi får.

Även de idéer och förbättringsförslag som vår personal framför har en stor betydelse för utvecklingen i vårt företag. Vi satsar på välbefinnande i arbetet och värnar om vår unika teamanda. Vi tror på att om vi på ett bra sätt ser till våra anställda kan vi säkerställa att också kunderna ses till på ett bra sätt.

Utöver klinikverksamhet och administration arbetar i Megaklinikka också ett eget IT-team, som utvecklar digitala system och tjänster. Teamet betjänar också våra licenskunder, dvs. kommuner och städer, som har tagit i bruk det verksamhetsstyrningssystem och den resurshanteringsprocess som vi utvecklat.

Så här fungerar det

Vår verksamhetsmodell baserar sig på modern verksamhetsstyrning och tack vare den kan vi forma dagens gång utifrån individuella vårdbehov. Vi anser att varje människa har rätt till lättillgängliga och effektiva hälsovårdstjänster. Vår mission är att detta är framtidens verksamhetsmodell inom hela hälsovårdsbranschen.

Boka ett för dig lämpligt tidsfönster på en timme och betala bokningsavgiften 19,90€

Du får behandling inom tidsfönstret genast då första tandläkare eller munhygienist blir ledig. Du får din exakta tid med ett sms en halv timme innan din behandlingstid börjar.

Ditt besök är exakt så långt som du vill. Då du fixar allt på en gång slipper du besvärliga återbesök och du sparar tid.

Kundbetjäning

Ring vår kundservice

(09) 58 400 300