Usein kysyttyä

Miten varaan ajan?

Helpoimmin ja edullisimmin ajanvaraus sujuu itse tehtynä verkkosivujemme Ajanvaraus-osiossa. Voit varata ajan myös soittamalla meille numeroon 09 58 400 300. Puhelimitse tehdyn ajanvarauksen varausmaksu on 25 euroa.

En saanut varausvahvistusviestiä sähköpostiini. Mitä minun tulisi tehdä?

Jos et ole saanut viestiä, tarkista roskapostikansiosi. Huomioithan, että viestin saapumisessa voi olla pieni viive.

Miten voin siirtää tai perua aikani?

Voit siirtää varaustasi vapaasti saman varausmaksun aikaikkunoihin viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaasi. Ajanvarauksen sähköpostivahvistusviestissä on valmis linkki ajan siirtämiseen. Ajan voi peruuttaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@megaklinikka.fi. Peruutetusta ajanvarauksesta emme kuitenkaan palauta varausmaksua.

Minulla ei ole suomalaista henkilötunnusta. Voinko silti varata ajan?

Järjestelmämme edellyttää, että asiakkaalla on kotimainen henkilötunnus.

Voinko maksaa käteisellä?

Emme käsittele käteistä rahaa vastaanotolla. Toimenpidemaksun voit maksaa kotimaisilla pankkikorteilla, Visa Electronilla tai luottokortilla.

Pitääkö minulla olla KELA-kortti mukana, vai riittääkö pelkkä Eurooppalainen sairaanhoitokortti?

Saadaksesi suorakorvauksen KELA-kortti pitää olla mukana. Valitettavasti Eurooppalainen sairaanhoitokortti ei oikeuta KELA-korvauksiin.

Maksoin jo varausmaksun, pitääkö minun maksaa vielä hoidoistakin?

Varausmaksu ei pidä sisällään toimenpidekustannuksia eli vastaanoton jälkeen maksat vielä tehdyistä hoidoista. Ennen hoidon aloittamista hammaslääkäri tai suuhygienisti käy läpi hoitosuunnitelman ja siihen liittyvän kustannusarvion eli mitään yllättäviä kustannuksia ei vastaanotollamme synny.

Kuinka saan lähetteen suuhygienistin tekemään hammaskiven poistoon?

Lähetteen saa hammaslääkärin tekemän suun ja hampaiden tarkistuksen jälkeen. Jos sinulle on tehty tarkastus toisella yksityisellä klinikalla, voit tuoda suuhygienistilähetteen mukanasi eikä uutta tarkastusta tarvita.

Voinko saada seuraavalla kerralla ajan samalle hammaslääkärille tai suuhygienistille?

Hammaslääkäreillämme ja suuhygienisteillämme ei ole omaa ajanvarauskirjaa. Potilaan ottaa vastaan aina ensimmäiseksi vapautuva hammaslääkäri tai suuhygienisti. Hoitosuunnitelmasi on tallennettuna potilasohjelmaamme, jolloin hoito jatkuu suunnitellusti vaikka hammaslääkäri tai suuhygienisti vaihtuisivatkin.

Hoidetaanko Megaklinikalla vaativia erikoishammaslääkärin tekemiä toimenpiteitä, kuten erittäin vaativia hampaan poistoja tai haastavia implanttihoitoja?

Kyllä hoidetaan. Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Robin Lindén toteuttaa Megaklinikan haastavat kirurgiset toimenpiteet.

Voinko saada Megaklinikalla hammashoitoni nukutuksessa?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista. Tämä johtuu siitä, että hammashoito nukutuksessa vaatii tiettyjä järjestelyjä sekä varotoimenpiteitä, joita emme voi Megaklinikalla tarjota. Esilääkitys sen sijaan on mahdollista.

Minulla on aktiivinen huuliherpes, voinko saada hammashoitoa?

Emme valitettavasti voi hoitaa asiakasta, jonka huuliherpes ei ole täysin parantunut. Mikäli olet jo varannut ajan, voit siirtää sitä eteenpäin.

Varaa aika hampaiden tarkastukseen

Ajanvaraukseen