Välinehuolto

Yhtenä Suomen suurimmista hammaslääkäriasemista Megaklinikalla on mahdollisuus pitää omaa välinehuoltoa, joka takaa klinikan potilasturvallisuuden ja tehokkaan toiminnan. Tämän ansiosta hammashoitajien ja suuhygienistien aika voidaan käyttää varsinaiseen hoitotyöhön.

Välinehuolto varmistaa, että potilaan tutkimuksessa ja hoidossa käytettävät välineet on huollettu ja ylläpidetty asianmukaisesti. Käyttötarkoituksesta riippuen instrumenttien on oltava puhtaita, desinfioituja, steriloituja tai steriilejä.

Välinehuollossa työskentelee ammattitutkinnon suorittaneita välinehuoltajia, joiden tehtävänä on huolehtia, että kaikissa 18:ssa hoitohuoneessa on aina oikein huolletut instrumentit. Välinehuolto kiertää kaikki hoitohuoneet läpi kerran tunnissa ja kerää käytetyt instrumentit asianmukaiseen jatkokäsittelyyn välinehuoltoon.

Välinehuoltajilla on käytössään modernit ja laadukkaat laitteet. Desinfioivien pesukoneiden, autoklaavien ja porakappaleiden puhdistus- ja huoltolaitteen avulla puhdistus onnistuu tehokkaasti instrumentteja vahingoittamatta.

Käsittelyn jälkeen välinehuoltajat kokoavat instrumenttisetit ja palauttavat ne huoneiden käyttöön.

Varaa aika hampaiden tarkastukseen

Ajanvaraukseen