Siirry sisältöön

Yritys

Megaklinikka on suomalainen, vuonna 2010 perustettu hammaslääkäriasema Kampissa. Kampin yksikkö on 17 hoitohuoneellaan yksi Suomen suurimpia hammaslääkäriasemia.

Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus helposti saataviin ja tehokkaisiin terveydenhuollon palveluihin. Missiomme on, että tämä on tulevaisuuden toimintamalli koko terveydenhuoltoalalla.

Hammaslääkäritoiminnan lisäksi kehitämme ja markkinoimme terveydenhoitoalan toimijoille resurssihallintajärjestelmää sekä prosessienhallintaan liittyvää osaamistamme. Ensimmäinen asiakkaamme, Jyväskylän kaupunki, aloitti hammashoitolan toiminnanohjauksen maaliskuussa 2015. Sen jälkeen lisenssiliiketoiminnan kuntapuolen asiakkaina on ollut mm. Porvoo, Kirkkonummi ja Rauma. Toimintamme on laajentumassa myös kansainvälisille markkinoille ja Ruotsissa on jo otettu käyttöön kehittämämme resurssienhallintajärjestelmä.

Hammaslääkäritoiminnan ja lisenssiliiketoiminnan lisäksi Megaklinikka on digitaalisten järjestelmien ja palveluiden hautomo. Ainutlaatuinen yhdistelmä kliinistä toimintaa ja osaamista sekä ennakkoluuloton ICT mahdollistavat alustan, jonka avulla voimme rakentaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Sijoitusyhtiö Panostaja osti vuonna 2015 enemmistöosuuden Megaklinikasta. Muut omistajat ovat yrityksen avainhenkilöitä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Megaklinikalle Avainlippu- ja Design From Finland -tunnukset merkkinä suomalaisesta työstä ja palveluinnovaatiosta.

Tutustu tapaamme toimia

Toimintamallimme perustuu moderniin toiminnanohjaukseen, jonka ansiosta pystymme muokkaamaan päivän kulkua yksilöllisten hoidontarpeiden mukaan. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus helposti saataviin ja tehokkaisiin terveydenhuollon palveluihin. Missiomme on, että tämä on tulevaisuuden toimintamalli koko terveydenhuoltoalalla.

Varaa sinulle sopivin tunnin aikaikkuna ja maksa varausmaksu 19,90€

Pääset hoitoon tämän aikaikkunan sisällä heti kun ensimmäinen hammaslääkäri tai suuhygienisti vapautuu. Saat tarkan aikasi tekstiviestillä puoli tuntia ennen hoitoaikasi alkua.

Käyntisi on juuri niin pitkä kuin haluat. Hoitamalla kaikki kerralla kuntoon vältyt hankalilta uusintakäynneiltä ja säästät aikaa.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme

(09) 58 400 300