Megaklinikka

Megaklinikka on täysin suomalainen, vuonna 2010 perustettu hammaslääkäriasema Kampissa. Kampin yksikkö on 18 hoitohuoneellaan yksi Suomen suurimpia hammaslääkäriasemia.

Hammaslääkäriasemien lisäksi myymme itse kehitettyä toiminnanohjausjärjestelmää ja prosessiosaamistamme julkiselle sektorille. Lisenssimyynti aloitettiin vuonna 2015 nimellä Megamalli. Ensimmäinen asiakas, Jyväskylän kaupunki, aloitti maaliskuussa 2015. Sen jälkeen lisenssiliiketoiminnan kuntapuolen asiakkaina on ollut mm. Helsinki, Joensuu, Kirkkonummi ja Rauma. Lisätietoa Megamallista löytyy osoitteessa megamalli.fi.

Hammaslääkäritoiminnan ja lisenssiliiketoiminnan lisäksi Megaklinikka on digitaalisten järjestelmien ja palveluiden hautomo. Ainutlaatuinen yhdistelmä kliinistä toimintaa ja osaamista sekä vahva ja ennakkoluuloton ICT mahdollistavat alustan, jonka avulla voimme rakentaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Vaikka toiminta-alueemme eroavat toisistaan, yhdistää kaikkea kolmea tavoite terveydenhuollon tekemisestä helpoksi – niin palvelujen käyttäjälle kuin tarjoajalle.

Sijoitusyhtiö Panostaja osti vuonna 2015 enemmistöosuuden Megaklinikasta. Muut omistajat ovat Megaklinikan avainhenkilöitä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Megaklinikalle Avainlippu- ja Design From Finland -tunnukset merkkinä suomalaisesta työstä ja palveluinnovaatiosta.


 

Terveydenhuollon uusi standardi

megamalli.fi